Eerste reacties 'Deadpool & Wolverine': "Gewoon wauw!"

Eerste reacties 'Deadpool & Wolverine': "Gewoon wauw!"

"De dynamische combinatie van #Deadpool en #Wolverine is een speciale traktatie," schreef X-gebruiker @cinemabravoph.

Tijdens een promotietour in Shanghai, China, vertoonden Ryan Reynolds, Hugh Jackman en regisseur Shawn Levy de eerste 35 minuten van hun nieuwste film Deadpool & Wolverine.

De gelukkige toeschouwers waren zo onder de indruk van de eerste beelden dat ze besloten om hun blije reacties te posten op sociale media.

Een speciale traktatie
@cinemabravoph, schreef op X: "Gewoon wauw! De rauwe, maar toch groovy openingsscène en de nagelbijtende montage van wat komen gaat, Marvel Studios' nieuwste aanbod barst van de humor, actie en oogverblindende beelden."

"De dynamische combinatie van #Deadpool en #Wolverine is een speciale traktatie, die een frisse wending biedt te midden van de gebruikelijke superheldenfilms," voegde hij toe.

Alle komedie was geweldig
"Ondanks de fusie met Fox voelt dit als een voortzetting van het verhaal en toon van Deadpool 2. Er is niets afgezwakt, alle komedie was geweldig en de actie was prachtig," schreef X-gebruiker @hzjoe03.



In Deadpool & Wolverine liggen Wade Wilsons dagen als Deadpool (Reynolds) achter hem, maar moet hij opnieuw zijn leven als huurmoordenaar oppakken en met tegenzin samenwerken met Wolverine (Jackman).

Angstaanjagende krachten
Het duo moet het opnemen tegen Cassandra Nova (Emma Corrin), een genocidale mutant met angstaanjagende krachten.

De actiekomedie is vanaf 24 juli te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair