Hoofdrolspeler uit 'Gladiator II' ziet er gespierd uit op foto van achter de schermen

Hoofdrolspeler uit 'Gladiator II' ziet er gespierd uit op foto van achter de schermen

Fans kondigen na het zien van de foto aan dat ze "echt niet langer kunnen wachten" tot de bioscooprelease in november.

Sommige fans zijn misschien vooral bezig met de nieuwste Gladiator II poster, maar sommige fans hebben andere prioriteiten en kijken liever naar het ontblote bovenlijf van Paul Mescal.

Pedro Pascal deelde op zijn Instagram een kiekje van zijn lachende co-ster Mescal achter de schermen van de historische dramafilm.

Zoon van Lucilla
Mescal speelt in het vervolg Lucius, zoon van Lucilla (Connie Nielsen), de voormalige geliefde van Russell Crowe's Maximus in de originele film.

Regisseur Ridley Scott vertelde in een interview met Collider dat Lucius ongeveer "12 jaar oud" was toen we hem voor het laatst zagen, en dat "hij 15 jaar lang in de wildernis heeft geleefd."

Verloren contact
Ook voegde Scott eraan toe dat Lucius "het contact met zijn moeder is verloren. Lucilla weet niet waar hij is. Ze denkt dat hij dood is."



Gebaseerd op de foto hierboven en eerder gedeelde foto's is Lucius voor een groot deel springlevend en klaar voor een gevecht. Dit geldt ook voor Pascals personage, Acacius.

Een oogje op zijn moeder
Pascal speelt de Romeinse generaal die de aanval op Numidië leidt en in Rome met Lucius in conflict komt. Daarnaast heeft hij een oogje op Lucilla.



Naast Mescal, Pascal en Nielsen spelen Joseph Quinn, Denzel Washington, Fred Hechinger, Rory McCann, Derek Jacobi en May Calamawy ook een rol in het vervolg.

In de bioscoop
Gladiator II is vanaf 11 november te aanschouwen in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair