Eerste foto's uit 'Gladiator II' onthullen Lucius en nog veel meer

Eerste foto's uit 'Gladiator II' onthullen Lucius en nog veel meer

Eind dit jaar verschijnt het vervolg op Ridley Scotts Oscarwinnaar uit 2000.

Mocht je een van de weinige filmfans zijn die Gladiator uit 2000 nog niet hebben gezien, dan wordt het nu de hoogste tijd om dat wel te doen. Eind dit jaar verschijnt namelijk het vervolg Gladiator II, opnieuw geregisseerd door Ridley Scott.

Dit keer geen Russell Crowe (Maximus) en Joaquin Phoenix (Commodus), maar wel grote namen als Paul Mescal, Denzel Washington en Pedro Pascal. Mescal, bekend uit Aftersun en Normal People, speelt Lucius Verus, de zoon van Lucilla. Zij wordt weer gespeeld door Connie Nielsen.

Eerste foto
Vanity Fair heeft de eerste foto's mogen publiceren uit de film die naar verluidt gemaakt is voor een productiebudget van ten minste $250 miljoen en misschien wel $310 miljoen. Paramount Pictures heeft erg veel vertrouwen in een nieuw succes. De eerste film haalde in 2000 zo'n $465 miljoen op met een budget van $103 miljoen.

Op de foto's zien we niet alleen Lucius Verus en Lucilla, maar ook Macrinus (Washington), Marcus Acacius (Pedro Pascal) en enkele andere personages.

Trailer & bioscooprelease
Vanaf 21 november moet Gladiator II in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Wil je de eerste film (nog eens) kijken, dan vind je deze onder andere op Netflix. De eerste trailer verschijnt op dinsdag 9 juli.
























FILMTOTAAL
Ook interessant
'Gladiator 2' krijgt "de grootste actiescènes die ooit op film zijn gezet"
Eerder deze maand kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Gladiator 2, aangezien Russell Crowe zijn bedenkingen heeft bij het vervolg. Toch lijkt het erop dat filmfanaten iets voorgeschoteld zullen gaan krijgen dat meer dan de moeite waard is. Lees verder...

NieuwsFilm

meest populair