Eddie Murphy onthult dat er één iconisch ding zal ontbreken in actiekomedie 'Beverly Hills Cop: Axel F'

Eddie Murphy onthult dat er één iconisch ding zal ontbreken in actiekomedie 'Beverly Hills Cop: Axel F'

"Ik wil niet bekendstaan hierom. Nu lach ik niet meer zo," aldus Eddie Murphy.

In een interview met CBR onthulde de Beverly Hills Cop-acteur dat één iconisch ding zal ontbreken in het nieuwste Netflix-vervolg.

Eddie Murphy vertelt dat we hem niet zullen horen lachen als in de films uit de jaren '80, want hij dwong zichzelf om te stoppen met het gebruiken van wat eigenlijk zijn natuurlijke lach was.

Iets onnatuurlijks
"Ik dwong mezelf te stoppen met lachen, wat echt iets onnatuurlijks is. En nu lach ik niet meer zo," aldus de acteur.

De acteur begon zich na meerdere imitaties, waarbij altijd zijn iconische lach nagedaan werd, zorgen te maken dat het het enige zou zijn waar hij bekend om zou staan en niet om zijn acteerwerk.

Geen kenmerk meer
Murphy vertelt: "In de jaren 80 dacht ik: 'Ik wil niet bekendstaan hierom.' Het enige wat ze nadeden was het lachen. Ik dacht: weet je wat, ik ga stoppen met lachen.'"



Hoewel Murphy misschien niet meer lacht zoals vroeger, is hij in de nieuwste actiekomedie ongetwijfeld als vanouds terug te zien.

Foley
Beverly Hills Cop: Axel F volgt Foley, een politieagent uit Detroit die te horen krijgt dat een oude vriend uit Beverly Hills is overleden.



Hij besluit terug te keren naar Beverly Hills om corruptie binnen de politie te onderzoeken en wordt daarbij geholpen door zijn dochter Jane, een advocate, en haar ex-vriend Bobby.

NieuwsFilm

meest populair