Andy Serkis hint naar bekende gezichten in 'The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum'

Andy Serkis hint naar bekende gezichten in 'The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum'

De acteur/regisseur vertelt wel dat de titel van de film nog kan veranderen.

Het is nog niet zo lang geleden dat er een nieuwe The Lord of the Rings-film werd aangekondigd, maar fans zijn al druk aan het speculeren. Met een titel als The Hunt for Gollum is het namelijk de vraag of er nog meer bekende gezichten zullen opduiken.

Zo weten we in ieder geval dat Andy Serkis zal terugkeren als Gollum, het geliefde wezen uit de originele films. Ook zal hij de film regisseren. Maar hij heeft er nu naar gehint dat het misschien niet daarbij blijft.

Herkenbare personages
"Ik kan zeggen dat het een diepe duik wordt waarin we het karakter van Gollum onderzoeken," aldus Serkis, "[maar] er kunnen herkenbare personages zijn die misschien terugkomen. Ik ga niet zeggen wie."

Eerder heeft zowel Viggo Mortensen als Ian McKellen interesse geuit om terug te keren in hun rol als Aragorn en Gandalf respectievelijk, maar alleen als het script goed zit.

Andere titel
Serkis liet ook weten dat The Hunt for Gollum slechts een "titel in ontwikkeling" is. "Misschien heet [de film] niet zo. Het zal sterk de wereld van Midden-Aarde weerspiegelen zoals Gollum die ervaart."



NieuwsFilm

meest populair