3 goede films op Prime Video om vanavond te streamen

3 goede films op Prime Video om vanavond te streamen

Filmtips voor vanavond: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

The Report (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Scott Z. Burns | Cast: Adam Driver, Annette Bening, Maura Tierney, e.a. | Kijk direct
Senaatsmedewerker Daniel Jones wordt aangesteld als het hoofd van een commissie die onderzoek moet doen naar martelingen door de CIA na 9/11. Na jarenlang onderzoek te hebben verricht, wil Jones het rapport over de immorele handelingen van de inlichtingendienst wereldkundig maken. Hij wordt daarbij echter flink tegengewerkt door zowel de CIA als het Witte Huis.



Beautiful Boy (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Felix van Groeningen | Cast: Steve Carell, Timothée Chalamet, Maura Tierney, e.a. | Kijk direct
Wanneer journalist David Sheff erachter komt dat zijn achttienjarige zoon Nic verslaafd is geraakt aan de extreem destructieve drug crystal meth, stort zich leven in. Hij begrijpt er gewoon niets van, want Nic is een getalenteerde, slimme en sportieve gast met een veelbelovende toekomst. Sheff doet daarom alles wat in zijn macht ligt om hem te helpen, maar het afkicken is een zwaar proces dat impact blijkt te hebben op het gehele gezin.



Closer (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike Nichols | Cast: Natalie Portman, Jude Law, Julia Roberts, e.a. | Kijk direct
De Amerikaanse Alice hoopt een nieuw bestaan op te bouwen in Londen. Daar wordt ze echter al snel het slachtoffer van een aanrijding. Ene Daniel brengt haar naar het ziekenhuis. Het blijkt een begin van een romance. Maar beiden blijken later hun gevoelens voor andere mensen niet te kunnen onderdrukken.



NieuwsFilm

meest populair