Wesley Snipes over de nieuwe 'Blade'-film: "Blade, lordylordylordy"

Wesley Snipes over de nieuwe 'Blade'-film: "Blade, lordylordylordy"

Haalt de acteur hier nu enigszins uit naar Marvel of is het eerder een grapje?

Deadpool & Wolverine is dé Marvel-blockbuster waar iedereen het op dit moment over heeft. Ook horen we wel vaker nieuwtjes langskomen over Blade, maar dit is verre van positief. Nu laat niemand minder dan Wesley Snipes van zich horen.

Snipes was natuurlijk te zien als de originele Blade in de eerste trilogie, maar heeft het stokje over moeten dragen aan Mahershala Ali. Laatstgenoemde won twee Oscars voor glansrollen in Moonlight en Green Book en zou het MCU komen versterken.

Wel of niet
Het is echter onduidelijk of het hier nog van gaat komen. De Blade-reboot kent probleem na probleem, waardoor de blockbuster alsmaar meer vertraging oploopt. Naar verluidt is Ali dit ook moe aan het worden en zou hij willen vertrekken na al jarenlang gewacht te hebben.

Snipes komt de laatste tijd ook wel wat vaker in het nieuws, aangezien er een gerucht de ronde doet dat hij terugkeert als Blade in Deadpool & Wolverine. Hier laat hij voorlopig nog niks over los, maar nu zegt hij wel iets over de Blade-reboot.

Bericht
Op sociale media deelt Snipes het volgende bericht: "Blade, lordylordylordy... Ze zijn nog op zoek naar het 'speciale ingredient', met sneeuwscooters door het verkeer kneuren. Het verloopt niet al te soepel. Het ziet er makkelijker uit dan het is niet waar?"



Wat de acteur hier precies mee bedoelt is niet helemaal duidelijk, maar de vertraging is hem duidelijk ook opgevallen. Recentelijk haalde de advocaat van Ali nog uit naar Marvel en het feit dat de blockbuster al in 2019 werd aangekondigd maar het nu al vijf jaar afwachten is.

NieuwsFilm

meest populair