Wesley Snipes maakt fans blij met een enkel woord i.v.m. mogelijke 'Deadpool & Wolverine'-Blade cameo

Wesley Snipes maakt fans blij met een enkel woord i.v.m. mogelijke 'Deadpool & Wolverine'-Blade cameo

De acteur zegt niet dat hij erin te zien zal zijn, maar ontkent het ook niet.

Er doen de nodige geruchten de ronde over Deadpool & Wolverine. Zo wordt er hardop gespeculeerd over allerlei cameo's die in de blockbuster zitten. Een van de grootste namen die wordt genoemd is die van Wesley Snipes als Blade. De acteur laat zich hier nu zelf over uit.

In de nieuwste Marvel-blockbuster zullen heel wat superhelden en schurken voorkomen. Natuurlijk keert Ryan Reynolds terug als 'the Merc with a Mouth' en zal Hugh Jackman wederom te zien zijn als zijn geliefde Wolverine.

Meer
Daar blijft het niet bij. Ook Jennifer Garner keert terug als Elektra, maar meer namen worden genoemd. Zo wordt gemeld dat meerdere X-Men wel eens zouden kunnen terugkeren en dat er misschien zelfs een belangrijke rol is weggelegd voor de zangeres Taylor Swift, die al eerder was te zien in Cats.

De meeste fans hopen toch wel dat Snipes terugkeert. De acteur, eveneens bekend van Dolomite is my Name, speelde vroeger de vampierjager Blade. Marvel besloot hem echter te vervangen door Mahershala Ali, maar misschien dat Snipes nu alsnog terugkeert.

Reactie
Op sociale media speculeren veel mensen hierover. Op de filmwebsite ScreenGeek werd hier onlangs ook een artikel over gepubliceerd. Snipes reageerde enkel en alleen met een overdreven: "Whuhuuuut?" en de oogjes-emoticon.



Dit zegt natuurlijk nog helemaal niks, maar zijn fans zien dit al als een goed teken, aangezien de acteur het niet ontkent. Over twee maanden komen we erachter, aangezien de blockbuster dan in de bioscopen te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair