Grote namen voor 'The Beatles'-films: 'Skyfall'-regisseur richt zijn pijlen op grootste Hollywood-talenten van dit moment

Grote namen voor 'The Beatles'-films: 'Skyfall'-regisseur richt zijn pijlen op grootste Hollywood-talenten van dit moment

De regisseur schijnt heel wat grote namen gestrikt te hebben voor dit mega-project.

Muzikale biopics zijn de laatste jaren behoorlijk in. Denk bijvoorbeeld maar aan Rocketman en Bohemian Rhapsody. Nu krijgt een andere legendarische band hun eigen films en dit schijnt goed te vorderen.

Het gaat hier om The Beatles. Ondanks het feit dat de rock- en popgroep uit Liverpool enkel en alleen actief was van 1960 tot 1970, worden The Beatles algemeen beschouwd als de invloedrijkste band uit de geschiedenis van de popmuziek.

Film
Niet zo heel vreemd dus, dat zij nu hun eigen reeks krijgen. Niemand minder dan Sam Mendes, o.a. bekend van American Beauty en Skyfall, neemt de regie voor zijn rekening. Dit wisten we al een tijdje, maar nu lijkt hij ook zijn hoofdrolspelers gevonden te hebben.

Naar verluidt zal de rol van John Lennon weggelegd zijn voor Harris Dickinson (Triangle of Sadness), die van Paul McCartney voor Paul Mescal (Gladiator 2), die van Ringo Starr voor Barry Keoghan (The Banshees of Inisherin) en die van George Harrison voor Charlie Rowe (Slow Horses).

Grootste plannen
Sonym de studio achter dit project, is van plan er een hele reeks van te maken. Elk lid zal zijn eigen film krijgen in een franchise die Come Together zal komen te heten. De bedoeling is dat alle vier de films in 2027 te zien zullen zijn, dus we zullen er wel nog even op moeten wachten.



NieuwsFilm

meest populair