Veel Instagram-volgers Abbey Hoes reageren zwaar geërgerd op nieuwe foto's

Veel Instagram-volgers Abbey Hoes reageren zwaar geërgerd op nieuwe foto's

Op zowat elke foto schaars gekleed met een peuk zorgt voor ophef en een online-debat.

De 29-jarige Abbey Hoes wordt een alsmaar grotere naam in Nederland. De in Rotterdam geboren actrice wist al diverse keren hoge ogen te gooien in films en series, maar nu hebben haar fans het allemaal over haar nieuwe Instagram-foto's.

Hoes probeerde als kindsterretje al door te breken in de filmwereld. Na enkele teleurstellende musicalaudities kreeg ze een rolletje in een televisiereclamespotje. Vanaf dat moment gingen de deuren voor haar open en kreeg ze alsmaar meer te doen.

Carrière
Na in meerdere Nederlandse films gespeeld te hebben kende Hoes haar grootste succes tot dusverre in Nena uit 2014. De actrice was destijds pas 19 jaar oud maar won toen het Gouden Kalf voor beste actrice.

Sindsdien heeft ze de rollen voor het oprapen, maar ook wanneer ze eens even niet acteert zorgt ze ervoor dat we haar niet vergeten. Zo is ze behoorlijk actief op sociale media, voornamelijk Instagram. Hier heeft ze maar liefst 185.000 volgers. Haar nieuwe reeks kiekjes zorgt echter voor ophef.

Verdeeldheid
De actrice postte gisteren enkele foto's met de tekst: "Taking over Barcelona". Er is niets mis met het delen van vakantiefoto's met haar fans, maar in bijna elke foto heeft Hoes een sigaret in de mond of hand.


Niet alleen is de actrice behoorlijk schaars gekleed, sommige mensen vinden dat zij geen goed voorbeeld geeft door in elk kiekje te poseren met een peuk. Er zijn echter ook fans zijn die het voor haar opnemen, waardoor Hoes voor een online debat zorgt of dit nu wel of niet zou mogen kunnen.

NieuwsFilm

meest populair