Is X-23 uit 'Logan' te zien in 'Deadpool & Wolverine'? Dafne Keen komt definitief antwoord

Is X-23 uit 'Logan' te zien in 'Deadpool & Wolverine'? Dafne Keen komt definitief antwoord

De 19-jarige actrice zegt van niet, of zet ze ons gewoon op de verkeerde been?

Ondanks het feit dat we nog even zullen moeten wachten op Deadpool & Wolverine, gaat er bijna geen dag voorbij zonder dat er weer eens een gerucht opduikt over de blockbuster. Nu lijkt een van deze geruchten te zijn ontkracht.

Er wordt namelijk al maandenlang gespeculeerd over alle cameo's. Zo zal Wesley Snipes misschien wel weer te zien zijn als Blade en schijnt ook Taylor Swift een rolletje te hebben in het Marvel-avontuur. Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Dafne Keen en dat zij er misschien eveneens in te zien zou zijn.

Toch niet(?)
Keen wist hoge ogen te gooien in Logan, waarin ze te zien is als X-23, de dochter van Hugh Jackmans Wolverine. Veel fans veronderstelden ook dat zij in Deadpool & Wolverine te zien zou zijn, maar dat blijkt niet het geval te zijn.

Keen geeft op dit moment de nodige interviews om haar Star Wars-serie Acolyte in het zonnetje te zetten. Tijdens een recent gesprek zegt zij dat zij helaas niet van de partij zal zijn in de nieuwe Marvel blockbuster.

Reactie
Zo begint de 19-jarige actrice: "Ik vind het jammer, maar nee, ik doe er niet aan mee. Ik hou enorm veel van Hugh, maar ook van Ryan en Shawn. Ik ben heel erg benieuwd naar de film. Shawn is in mijn ogen een van de beste regisseurs van dit moment en ook Ryan is een legende".


"Ik had het fantastisch gevonden eraan mee te kunnen doen, maar ik zal er nu gewoon van gaan genieten als een fan en mijn oude maatje aanmoedigen". Toch sluit de actrice nog niet de deur: "Hopelijk ooit nog eens, het kan nu wel met het Multiverse. Neem contact met me op Marvel!"

NieuwsFilm

meest populair