Eerste reacties op 'Bad Boys: Ride or Die': de beste in de reeks of een flater?

Eerste reacties op 'Bad Boys: Ride or Die': de beste in de reeks of een flater?

Vanaf volgende week zie je de vierde Bad Boys-film in de Nederlandse bioscopen.

"Het tweede deel in de Bad Boys-filmreeks verscheen acht jaar na de eerste film. Het recente derde deel, Bad Boys for Life (2020), liet vervolgens 17 jaar op zich wachten. De volgende film Bad Boys: Ride or Die draait binnenkort al in de bioscoop.

Bad Boys for Life was een van de laatste grote films die in de bioscopen verscheen voordat deze de deuren moesten sluiten vanwege de coronamaatregelen. Met een wereldwijde omzet van bijna $427 miljoen was de film met opnieuw Will Smith en Martin Lawrence een groot succes.

Eerste reactie
Vanaf 6 juni is de vierde Bad Boys-film in de Nederlandse bioscopen te zien en het is te hopen dat het niveau van het voorgaande deel minimaal wordt geëvenaard. For Life staat op 76 procent op de Tomatometer en heeft op Rotten Tomatoes zelfs een publieksscore van 96 procent.

Naar aanleiding van de eerste persvoorstellingen verschijnen nu de eerste reacties online. Deze zijn gelukkig erg positief. Zo noemt de recensent van Joblo de film net zo vermakelijk als deel drie.

Volledige recensies
Het zal nog wel even duren voordat de volledige recensies online staan. Hieronder alvast de gebruikelijke positieve online reacties.






Het mag duidelijk zijn dat bovenstaande mensen zich prima hebben vermaakt met Bad Boys: Ride or Die van regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah. Vanaf aankomende week dus in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair