'Resident Evil'-ster te zien in gigantische scifi-film 'World Breaker'

'Resident Evil'-ster te zien in gigantische scifi-film 'World Breaker'

Milla Jovovich wordt herenigd met haar co-ster uit The Three Musketeers.

Luke Evans en Milla Jovovich, die meer dan 10 jaar geleden samen te zien waren Paul W.S. Andersons The Three Musketeers, worden herenigd in scifi-actiefilm World Breaker.

Brad Anderson, die we kennen van films als The Call en Session 9, zal de film, die gaat over een vader en dochter, regisseren.

Andere dimensie
Vijf jaar geleden verscheen er een scheur in de opmaak van onze realiteit waardoor vreemde schepsels uit een andere dimensie onze wereld betraden.

De eerder genoemde vader verschuilt zijn dochter op een eiland om haar veilig te houden en bereidt zich voor op de gevechten die komen gaan.

Iers tintje
Joshua Rollins (Infinite Storm) schreef het script van de film, waarvan de opnames in Noord-Ierland zullen plaatsvinden.



Martin Brennan produceert World Breaker en zal de film tijdens de European Film Market in Berlijn aan de man proberen te brengen.

Terugkeer van Milla
Evans is momenteel op het toneel in Londen te zien in Backstairs Billy en maakte onlangs zijn opwachting in de films Our Son en Good Grief. Jovovich zagen we voor het laatst op het witte doek in Monster Hunter uit 2020.



Het is nog onbekend wanneer World Breaker moet verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair