Netflix onthult intieme foto Halle Berry en Mark Wahlberg uit 'The Union'

Netflix onthult intieme foto Halle Berry en Mark Wahlberg uit 'The Union'

De twee topacteurs gaan samen in zee voor een nieuwe blockbuster voor de streamingdienst.

Eerder vandaag werden we al getrakteerd op de eerste clip van de nieuwe Netflix-film Carry-On, maar daar blijft het niet bij. Nu deelt de streamingdienst ook de eerste foto van The Union, met Mark Wahlberg en Halle Berry.

De twee acteurs hebben al de nodige actiefilms gemaakt en zullen er nu samen eentje maken. Wahlberg zal te zien zijn als Mike, een bouwvakker die een rustig leventje leidt in Jersey. Hier komt echter een einde aan wanneer hij zijn ex Roxanne weer tegen het lijf loopt.

Missie
Mike had tijdens zijn universiteitsjaren een relatie met Roxanne en denkt dat hij haar weer heel toevallig tegenkomt, maar er lijkt meer aan de hand te zijn. Roxanne werkt als geheim-agent en heeft Mike's hulp nodig voor een levensgevaarlijke missie.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Wahlberg en Berry, maar ook de rest van de cast mag er zijn. Andere belangrijke rollen worden ingevuld door Mike Colter (Luke Cage), Jackie Earle Haley (Watchmen) én de met een Oscar bekroonde J.K. Simmons (Whiplash).

Foto
De regie is weer in de handen van Julian Farino, bekend van de populaire serie Entourage.



Berry, die eveneens al eens een van de felbegeerde gouden beeldjes won voor haar glansrol in Monster's Ball, deelde het eerste kiekje van de film op haar Twitter-pagina. Bekijk deze hierboven.

NieuwsFilm

meest populair