Actiethriller 'Carry-On' krijgt eerste beelden: Netflix-film met Taron Egerton, Jason Bateman en Sofia Carson

Actiethriller 'Carry-On' krijgt eerste beelden: Netflix-film met Taron Egerton, Jason Bateman en Sofia Carson

Heeft de streaminggigant weer een nieuwe hit in handen met deze aankomende thriller?

Netflix brengt elk jaar weer de nodige films en series uit. Nu worden we getrakteerd op de eerste beelden van een van de grotere projecten van dit jaar, namelijk Carry-On. De clip is hieronder te bekijken.

Carry-On is de nieuwste film van regisseur Jaume Collet-Serra, o.a. bekend van Orphan en Unknown. In Carry-On is de hoofdrol weggelegd voor Kingsman-acteur Taron Egerton. Hij kruipt in de huid van de jonge TSA-agent Ethan Kopek en is dus verantwoordelijk voor de veiligheid van het reizende publiek in de Verenigde Staten.

Taak
Kopek kan zijn werk prima aan, maar hier komt op een dag verandering in, wanneer hij te maken krijgt met een mysterieuze reiziger (gespeeld door Jason Bateman van Ozark). Deze stopt een bom in een vliegtuig en alleen Kopek kan hem stoppen.

Buiten Egerton en Bateman mag de rest van de cast er ook zijn. Andere hoofdrollen worden ingevuld door Sofia Carson (Purple Hearts), Dean Norris (Breaking Bad), Logan Marshall-Green (Prometheus), Danielle Deadwyler (Station Eleven) en Theo Rossi (Sons of Anarchy).

Clip
Het is vooralsnog onbekend wanneer Carry-On te zien zal zijn, maar meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen. Kijk hieronder alvast de eerste clip.



NieuwsFilm

meest populair