Regisseur en ster uit 'John Wick' maken samen de film 'Kung Fu'

Regisseur en ster uit 'John Wick' maken samen de film 'Kung Fu'

Het betreft een nieuwe verfilming van de wereldberoemde serie met David Carradine uit de jaren '70.

De enige echte Donnie Yen zal de hoofdrol spelen in Kung Fu, een filmversie van de klassieke tv-serie uit de jaren '70 die gemaakt wordt voor 87North en Universal Pictures.

David Leitch, Kelly McCormick, Stephen L'Hereaux en Guy Danella produceren de film, die waarschijnlijk ook door Leitch (John Wick, Deadpool 2, Bullet Train) zal worden geregisseerd.

Van oost naar west
David Carradine speelde de hoofdrol in de oorspronkelijke ABC-serie, die gaat over een meesterlijke vechtkunstenaar die China ontvlucht nadat zijn meester wordt vermoord.

Het personage in kwestie is vredig totdat hij wordt geprovoceerd. Hij zwerft door het Oude Westen om daar de minder bedeelden te helpen en huurmoordenaars die hem achterna zitten uit te schakelen.

Nieuwe poging
In 2021 werd Kung Fu ook al als serie in een nieuw jasje gestoken. Die serie werd echter vorig jaar na drie seizoenen geschrapt.



Stephen Chin (War Dogs) schreef het script van de nieuwe film en Ed Spielman, bedenker van de serie, zal fungeren als uitvoerend producent.

Voltreffer
De casting van Donnie Yen als hoofdrolspeler is zeker niet misselijk te noemen. Door zijn rollen in Amerikaanse producties als Rogue One en John Wick: Chapter 4 geldt hij ook al jaren als wereldster.



Het is nog onduidelijk wanneer Kung Fu de bioscopen moet bereiken.

NieuwsFilm

meest populair