'Madame Web': nieuwe posters ontrafelen het mysterie

'Madame Web': nieuwe posters ontrafelen het mysterie

Alle ogen zijn gericht op de nieuwste film in Sony's Spider-Man Universe.

Het is nog maar een halve maand totdat Madame Web in de bioscoopzaal verschijnt. Het laatste hoofdstuk in Sony's Spider-Man Universe heeft niet al te beste vooruitzichten, maar dat weerhoudt de studio er niet van om de marketing op te voeren.

Integendeel, er is nu weer een lading posters verschenen, speciaal voor de IMAX- en 4DX-uitgaves van de film. Sony hoopt om iets van de grote schermen mee te kunnen pikken alvorens Dune: Part Two ze volledig in beslag neemt op 29 februari.

Synopsis
Madame Web gaat over een ambulancemedewerker uit Manhattan die ontdekt dat ze mogelijk helderziend is. Als ze geconfronteerd wordt met haar verleden sluit ze een verbond met drie jonge vrouwen die een grootse toekomst te wachten staat.

De hoofdrol wordt vertolkt door Dakota Johnson, terwijl de "drie jonge vrouwen" achtereenvolgens Sydney Sweeney, Isabela Merced, en Celeste O'Connor zijn. Samen proberen ze het op te nemen tegen een slechterik gespeeld door Tahar Rahim.

Posters
Bekijk de posters hieronder, waarop alle genoemde personages te zien zijn. Madame Web werd geregisseerd door S.J. Clarkson (Toast) en is vanaf 15 februari te zien in de Nederlandse bioscoop.




NieuwsFilm

meest populair