De Marvel-film 'Madame Web' stevent af op 'Morbius'-achtig debuut

De Marvel-film 'Madame Web' stevent af op 'Morbius'-achtig debuut

Dit klinkt niet goed voor Sony, die weer lijken te gaan falen met een van hun superheldenfilms.

De grote superheldenstudio's zijn Marvel en DC, maar ook Sony maakt af en toe wel eens een superheldenfilm. Over niet al te lang komt Madame Web uit, maar de eerste box-office voorspellingen zijn allesbehalve veelbelovend...

Wat blijkt, de blockbuster wordt nu al vergeleken met een andere Sony-superheldenfilm, namelijk de flop Morbius. Deze haalde in zijn openingsweekend maar een zeer teleurstellende 39 miljoen dollar op. Het lijkt erop dat Madame Web het nog minder goed gaat doen.

Voorspellingen
De verwachting is dat Madame Web onder het openingsweekend van Morbius uitkomt. Boxoffice Pro voorspelt dat Madame Web tussen de 25 en 35 miljoen dollar zal blijven hangen. Wat wel zou kunnen helpen is dat de blockbuster uitkomt op Valentijnsdag, en misschien dus toch iets beter zal scoren.

Sony hoopt dat het dus eerder op zo'n 50 miljoen dollar zal uitkomen. Boxoffice Pro meldt eveneens dat Madame Web tussen de 56 en 101 miljoen dollar zal opbrengen, dat terwijl de film 80 miljoen dollar heeft gekost om te maken.

Verhaal
In Madame Web is de hoofdrol weggelegd voor Fifty Shades of Grey-ster Dakota Johnson, die in de huid kruipt van Cassandra Webb.


Zij lijdt aan een chronische neuromusculaire aandoening. Dit veroorzaakt ademhalings- en bewegingsproblemen. Ze zit bijgevolg vastgekluisterd aan de beademing die op een spinnenweb lijkt en die het haar mogelijk maakt om in de toekomst te kijken.

NieuwsFilm

meest populair