Van Henry Cavill tot 'Dune: Part Two': Meer dan 10 films die je in februari eigenlijk in de bioscoop moet zien

Van Henry Cavill tot 'Dune: Part Two': Meer dan 10 films die je in februari eigenlijk in de bioscoop moet zien

De maand februari heeft een gevarieerd aanbod aan films, met onder andere Argylle, Dune: Part Two en Nederlandse films zoals Verliefd op Bali en Scotoe.

De maand februari wordt een leuke na een toch wat stille januari. We trappen donderdag gelijk af met de nieuwe film van Matthew Vaughn. Je kent hem van de drie Kingsman-films. Nu komt hij met Argylle, een soort James Bond-parodie met Henry Cavill.

Zo zijn er meer grote films in februari te zien en dan niet alleen op het grootste doek van bioscopen als Pathé, Vue en Kinepolis. In het filmhuis debuteren ook een aantal prima films die je gezien moet hebben.

Blockbusters
Na Argylle en in de filmhuizen de topper The Zone of Interest is het volgende week tijd voor een van de grotere "kleine films". Giorgos Lanthimos' Poor Things met Emma Stone draait in zowel de grote bioscopen als de filmhuizen.

De week van Valentijnsdag kunnen de Marvel-films onder meer naar het losstaande avontuur Madame Web en de biopic Bob Marley: One Love, en in het filmhuis is The Iron Claw te zien.

Dune: Part Two
De maand wordt afgesloten met Dune: Part Two, duidelijk het hoogtepunt voor velen in februari. In die week verschijnt ook Krazy House, de (eerste) Hollywood-film van New Kids-regisseurs Steffen Haars en Flip van der Kuil.


En week daarvoor kun je overigens nog naar Land of Bad met Russell Crowe en Liam Hemsworth en Drive-Away Dolls van Ethan Coen.

En voor de NL-fans
En dan verschijnen er in februari ook nog eens drie grotere Nederlandse films in de bioscoop, met als eerste deze week Verliefd op Bali en Scotoe en volgende week Game On. Voor een ieder wat wils dus.



NieuwsFilm

meest populair