Verkeerde Tom: Hollander ontvangt onterecht hoge 'Avengers'-bonus bedoeld voor Holland

Verkeerde Tom: Hollander ontvangt onterecht hoge 'Avengers'-bonus bedoeld voor Holland

Tom Hollander, bekend van onder andere 'Pirates of the Caribbean' en 'Pride and Prejudice', deelt zijn ervaringen als de naamgenoot van Tom Holland en de voortdurende verwarring tussen hen.

Tom Hollander vertelt eindelijk hoe het voelt om de tweelingbroer van Tom Holland te zijn. De oudere acteur uit White Lotus mag dan geen familie zijn van de jonge Spider-Man, maar er is continu verwarring rond hen.

Van de week vertelde Tom Hollander in de onderstaande YouTube-video van Seth Meyers over zijn haast identieke naamgenoot in Hollywood: "Ik was hier eerst. Maar hij is zo ongelooflijk beroemd. Ik word niet echt met hem verward qua uiterlijk, maar wel qua naam. We zitten allebei bij hetzelfde agentschap. En dat bleek voor de administratie verwarrend."

Grote Avengers-bonus
Toen zei de 56-jarige acteur: "Ik kreeg een betaalstrook die zei: 'Dit is jouw eerste betaling van de box office voor Avengers'. En ik dacht: 'Zat ik in de Avengers?' Het was zijn box office, niet zijn salaris. Het was zijn eerste bonus voor die film. Het was een bedrag in de zeven cijfers en hij was net twintig."

Tom Hollander vertelde ook dat mensen in eerste instantie blij zijn om zijn naam te horen en dan verward zijn om hem te zien. Vooral de jongere generatie. Hierdoor vraagt hij zich oprecht af of mensen echt blij zijn met zijn aanwezigheid of liever de Marvel-held hadden gewild.

Verwarring door dubbelganger
Het leven van deze acteur uit Pirates of the Caribbean en Pride and Prejudice moet in elk geval nooit saai zijn - zeker niet met zo'n dubbelganger. Meer over het interview staat hier in de onderstaande YouTube-video van Late Night with Seth Meyers.



NieuwsFilm

meest populair