Jennifer Lopez is verslaafd aan de liefde: "Hilarisch en hartverscheurend tegelijk"

Jennifer Lopez is verslaafd aan de liefde: "Hilarisch en hartverscheurend tegelijk"

Jennifer Lopez brengt een persoonlijke film uit met veel muziek en een hernieuwde romance met Ben Affleck.

Jennifer Lopez brengt een erg persoonlijke film uit, getiteld This Is Me ... Now. De musical belooft een waar visueel spektakel te worden met een hoop muziek uit haar nieuwe album.

In de onderstaande YouTube-video zei ze tegen Access Hollywood op de Golden Globes: "Dit is een project waar ik de laatste jaren aan gewerkt heb, maar eigenlijk al 22 jaar in de maak was. Dit album sluit aan op het eerste This is Me en is door hetzelfde geïnspireerd."

Hernieuwde romance
De film gaat in op haar zoektocht naar liefde en haar hernieuwde romance met Ben Affleck. De acteur uit Air heeft dan ook een cameo in de film. In het verhaal worden zelfs nare geruchten over haar leven besproken.

Daarover zei ze: "Het leven is grappig. We maken heel veel mee. Het kan heel zwaar zijn en hartverscheurend, maar het kan soms ook hilarisch zijn. Je kijkt dan terug en denkt: Wat dacht ik en waarom deed ik dat?"

Complete film
Ook zei ze: "Het is een verhaal waarin ik het album heb kunnen verwerken. Ik heb dit nog niet eerder zo gedaan. Ik ben daar erg blij mee. Het is een complete film die vanaf 16 februari te zien zal zijn bij Amazon."



NieuwsFilm

meest populair