3 prachtige actrices die in 2023 je hart sneller deden kloppen

3 prachtige actrices die in 2023 je hart sneller deden kloppen

Elizabeth Hurley, Sofia Vergara en Emily Ratajkowski weten ons regelmatig te verrassen op Instagram.

Het nieuwe jaar is nu zo'n twaalf dagen oud. Het was niet alleen een jaar met veel bijzondere (bioscoop)films, maar we zagen ook heel wat bekende (Hollywood) actrices met opvallende berichten en foto's op bijvoorbeeld Instagram.

Hieronder Insta-posts van drie bekende buitenlandse actrices die ons vorig jaar verrasten met opvallende foto's op Instagram. We verwijzen door naar onze eerdere artikelen.

Elizabeth Hurley in adamskostuum
De beelden op Instagram laten weinig aan de verbeelding over. Ze ligt namelijk zonder kleren op een meloenvormig luchtbed. "Ik drijf gewoon rond op een plakje watermeloen," aldus de brunette afgelopen augustus. Bekijk de foto via het artikel Elizabeth Hurley in adamskostuum in het zwembad.

Sofia Vergara in badpak
"30.000.000 volgers!! Bedankt aan jullie allemaal! Bedankt dat je er altijd voor me bent! Bedankt dat je me altijd steunt in alles wat ik doe!! Besos uit Italië!!" schreef Sofia in juli op Instagram bij een foto van zichzelf in een mooi groen badpak.

Emily Ratajkowski uit de kleren
"Ik doe mijn eigen stunts ?" schreef Emily in januari 2023 bij een aantal foto's en een video. We zien hoe het model aan een aantal kabels aan een plafond hangt, met nog maar weinig kleren aan. Vermoedelijk werden de foto's gemaakt voor een modereportage.

NieuwsFilm

meest populair