Sofia Vergara hijst haar prachtige lijf in badpak waar je mond wagenwijd van openvalt

Sofia Vergara hijst haar prachtige lijf in badpak waar je mond wagenwijd van openvalt

De Colombiaanse actrice steelt de show.

Wie kent actrice Sofia Vergara eigenlijk niet? De opvallende verschijning heeft namelijk al in heel wat films en series gespeeld en op Instagram heeft ze maar liefst dertig miljoen volgers.

Uiteraard verrast de in Colombia geboren Sofia haar fans regelmatig met zomerse foto's in bikini, badpak of jurkjes. Ook nu weer. Om te vieren dat ze dertig miljoen volgers heeft, zien we haar namelijk in een groen badpak dat haar om het lijf gegoten zit.

Films en series
De afgelopen jaren zagen we de actrice uit onder meer de serie Modern Family niet in zo heel veel bekende titels. Ze was in 2017 te horen in The Emoji Movie en in 2015 speelde ze in de films Hot Pursuit en Wild Card.

Binnenkort zal ze opduiken in de R-rated komedie Strays alias Doggy Style. De kans is groot dat ze een stem inspreekt van een van de praatgrage hondjes. Ook zal ze de hoofdrol spelen in de miniserie Griselda over een vrouw die een van de meest succesvolle kartels wist op te bouwen.

Groen
"30.000.000 volgers!! Bedankt aan jullie allemaal! Bedankt dat je er altijd voor me bent! Bedankt dat je me altijd steunt in alles wat ik doe!! Besos uit Italië!!" schrijft Sofia nu op Instagram bij een foto van zichzelf in het mooie groen badpak.


De foto van de prachtige 51 jarige Sofia Vergara in badpak zien? Check deze dan op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair