Katja Schuurman gooit lichaam in de strijd als afsluiter van 2023

Katja Schuurman gooit lichaam in de strijd als afsluiter van 2023

De actrice plaatst video die tegen de richtlijnen ingaat van Insta, of toch niet?

Eerder deze maand zagen we zo'n 28 bekende Nederlanders uit de kleren gaan voor het goede doel. Ze lieten foto's nemen door Jasper Suyk en deze werden opgenomen in het boek Dear Future Me. Ook Katja Schuurman was van de partij.

Nu heeft ze op Instagram een video gezet van achter de schermen en het is maar de vraag of deze op het moment van het verschijnen van dit artikel nog wel online staat.

Zonder masker
Katja geeft een stevige onderbouwing bij de video: "Omdat we zo vaak onze sterke kant laten zien, de vrolijke, de lachende, de stoere die het allemaal wel alleen kan, het masker. En omdat we dat bijna allemaal doen, ga je bijna geloven dat 'de anderen' echt zo zijn, en jij als enige niet."

"Omdat jij soms verdrietig bent, down, verdwaald, met je handen in je haar omdat je het echt even niet meer weet, in paniek, of gewoon melancholisch. Daarom deze beelden zonder masker. Zodat je zeker weet dat we in essentie allemaal hetzelfde zijn. En verbonden met elkaar. In zoveel mogelijk liefde en mededogen. In hemelsnaam."

Zonder bh
Ze gaat verder: "En ja, ook zonder bh inderdaad. En zonder iets om mijn tepels weg te blurren. Omdat het absurd is dat we de meest vreselijke beelden wél mogen zien, maar vrouwenborsten niet. Wat een rare wereld. Maar daar hoeven we ons niet bij neer te leggen. Dat er heel veel 'raar' is in de wereld. Laten we de hoop niet opgeven. Het is aan jou en mij om de wereld mooier, liefdevoller en eerlijker te maken."


De opvallende beelden van de 48-jarige Katja Schuurman zien? Als deze nog niet offline zijn gehaald, dan vind je deze op haar Instagram-pagina. Is deze weg dan vind je hier de foto's van Katja.

In de vele reacties zijn er voor en tegenstanders. Zo schrijft iemand: "Love it! We moeten gewoon een beetje liever voor elkaar zijn, well said Katja." Terwijl een andere reageert met "Hoe zielig is dit???? Zo laag gezonken..." Hieronder een recent bericht van Katja tijdens een uitje met een vriendin.



NieuwsFilm

meest populair