Jennifer Lopez en Ben Affleck lijden aan PTSS, ook al zijn ze ouder en wijzer

Jennifer Lopez en Ben Affleck lijden aan PTSS, ook al zijn ze ouder en wijzer

Jennifer Lopez en Ben Affleck lijden beiden aan PTSS door de roddelpers en werken hier samen aan.

Vlak voor de kerst vertelt Jennifer Lopez in een interview dat zij en haar man Ben Affleck aan PTSS lijden, oftewel posttraumatische stressstoornis. Het koppel weet gelukkig waarom dat trauma steeds omhoog komt en ze werken daaraan.

Naar aanleiding van haar nieuwe muziekalbum met film getiteld This is me ... Now zegt de superster uit The Mother en Marry Me hier tegen Variety: "We hebben allebei PTSS door de roddelpers en alle haat en nijd dat erbij kwam kijken."

Intieme momenten delen
De liedjes bevatten een intiem kijkje in hun romance en dat vindt ze ergens griezelig. Maar ze zegt: "We zijn ouder en wijzer. We weten nu wat echt belangrijk is en dat is niet wat anderen denken. Het is trouw zijn aan jezelf."

Over de film zegt ze: "Je hoort de film te zien om te begrijpen wat het is. Daarom noem ik het een muzikale ervaring. Het is zien, horen en beleven."

Niet erg enthousiast
Niet iedereen binnen hun teams is enthousiast over het project, zoals hieronder in de YouTube-video van Entertainment Tonight wordt verteld. Maar 'Jlo' zegt: "Als artiest hoor je je hart te volgen. Ook al vindt niet iedereen het een goed idee. Dit ben ik die mijn hart volgt."



NieuwsFilm

meest populair