Deze quote krijgt Samuel L. Jackson het vaakst nageroepen door zijn fans

Deze quote krijgt Samuel L. Jackson het vaakst nageroepen door zijn fans

Het gaat niet eens om een van zijn films maar om een tamelijk recente reclame.

Samuel L. Jackson is al decennia lang een van de bekendste en geliefdste acteurs in Hollywood. De ster wist hoge ogen te gooien in diverse pareltjes, zoals o.a. Pulp Fiction en in een van Christopher Nolans favoriete films aller tijden. Een zin uit de carrière van Jackson wordt hem nog vaak nageroepen door zijn fans.

De inmiddels 75-jarige acteur staat bekend om zijn grofgebekte rollen, maar grappig genoeg is iets anders fans bijgebleven. De kans is uiterst klein dat je het weet te raden, want het gaat hier om een reclame voor Capital One.

Interview
Tijdens een recent interview laat Jackson zich erover uit: "Vandaag de dag wordt me altijd gevraagd: 'What's in your wallet?'. Ik zeg dan altijd: 'De hand van mijn vrouw!'".

Toch wordt Jackson ook nog vaak genoeg gevraagd eens even te schelden. Zo vervolgt de acteur: "Menig fan komt op me af om me te vragen of ik ze uit kan schelden. Ze vragen dan of ik ze motherf*cker kan noemen. Zij vinden dat geweldig".

Beste voicemail
Daar blijft het niet bij. Jackson zegt dat sommige fans van hem een hele gaaf voicemailbericht hebben wanneer zij niet opnemen: "Er is me ook al vaker gevraagd of ik het voicemailbericht kan inspreken".


"Dat gaat dan ongeveer zo: 'Deze motherf*cker kan op dit moment niet antwoorden, maar de motherf*cker zal je wel terugbellen'". Bekijk hierboven de Capital One-reclame.

NieuwsFilm

meest populair