Het was dagenlang ploeteren op de set van Zack Snyder's 'Rebel Moon - Part One: A Child of Fire'

Het was dagenlang ploeteren op de set van Zack Snyder's 'Rebel Moon - Part One: A Child of Fire'

Om precies te zijn 152 dagen alleen al voor het filmen.

In de nieuwe video van Netflix zien we regisseur Zack Snyder achter de schermen van Rebel Moon: "We gaan gewoon wat dingen opblazen en hopen dat het er cool uitziet."

Ookal weet Snyder het proces achter de schermen op het eerste gezicht nonchalant te laten klinken, de On-set Diary bewijst het tegendeel.

Kora
Actrice Sofia Boutella kreeg achter de schermen van de scifi-film niet alleen vechttraining, maar ook wapentraining, pilates en een opfriscursus dansen. Allemaal ter voorbereiding voor haar rol van Kora in Rebel Moon.

Kora is een vreemdeling met een mysterieus verleden en een nieuw leven in een vredige nederzetting van boeren.

Enige hoop
Maar de vreemdeling wordt al snel de enige hoop op overleven, wanneer de legers van de 'Moederwereld' de nederzetting komen vernietigen.



Boutella was niet de enige die intensieve training kreeg. In een eerdere video van Netflix vertellen Charlie Hunnam, Ed Skrein, Ray Fisher en Staz Nair over de fitnessplannen en cardio om hun gespierde lijf te behouden.

Uitgeleefd
"Ik heb me vaker uitgeleefd in de sportschool, maar dit was echt anders," aldus Charlie Hunnam.



En ook voor de crew was het intensief werk. "De camera's zijn topzwaar. En de lenzen die erop zitten zijn ook erg zwaar. Het filmen is dus ook lichamelijk erg vermoeiend", aldus Snyder.

Het harde werken van iedereen loont
Uren, dagen, weken en maanden werk allemaal samengeperst in een film van 2 uur en 15 minuten lang. En a.s. vrijdag is de film al op Netflix te zien.



NieuwsFilm

meest populair