Krijgt monsterhit 'Godzilla Minus One een vervolg?

Krijgt monsterhit 'Godzilla Minus One een vervolg?

De regisseur liet blijken hoe hij erover denkt toen hij vragen van fans beantwoordde.

We wisten natuurlijk al dat Godzilla Minus One een opmerkelijk succes is, maar waarom hebben we dan nog niks gehoord over een potentieel vervolg?

Na een imposant debuut in Japan scoort Minus One ook erg goed in andere delen van de wereld. Regisseur Takashi Yamazaki is daar maar wat blij mee, en heeft nu een hint naar een vervolg laten vallen.

Duidelijk antwoord
Movie Walker hield onlangs een Q&A-sessie met Yamazaki, waarbij fans online vragen konden stellen aan de Japanse regisseur.

Een van die vragen was of Yamazaki Godzilla het liefst opnieuw zou willen zien in een vervolg of in een geheel nieuw project. Na daar even over na te denken, gaf Yamazaki toe dat hij graag een vervolg wil zien op Godzilla Minus One.

Karakterontwikkeling
Aldus Yamazaki: "Als ik eerlijk ben, wil ik een voortzetting van het verhaal van die personages zien. Als ik een vervolg mag maken, dan wordt het een film waarin we zien wat er na de gebeurtenissen uit deel 1 met ze is gebeurd."



Toho Company heeft momenteel nog niks laten weten over een potentieel vervolg, en wil eerst nog zoveel mogelijk mensen naar het eerste deel lokken.

Gaat het gebeuren?
De box-office staat momenteel op 60 miljoen dollar wereldwijd tegenover een budget van niet eens 15 miljoen dollar. Een monsterhit dus!



Godzilla Minus One draait nú in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair