'Dune'- en 'Wonka'-ster gaat spelen in film over... pingpong?

'Dune'- en 'Wonka'-ster gaat spelen in film over... pingpong?

Timothee Chalamet volgt een aantal hoogwaardige projecten op met een mysterieuze film over tafeltennis.

Wonka-acteur Timothee Chalamet heeft onthuld dat hij de hoofdrol zal spelen in een mysterieus filmproject over... pingpong!

Tijdens een gesprek met Josh Horowitz van MTV News, sprak Chalamet kort over zijn films die er binnenkort aan komen. Eerst krijgen we nog Dune: Part Two en daarna de door James Mangold geregisseerde Bob Dylan-biopic A Complete Unknown.

Van chocola naar pingpong
Op dat punt liet Chalamet tevens weten dat hij betrokken is bij een filmproject waar hij niet veel over kwijt kan. Toen hem werd gevraagd naar een hint, reageerde Chalemet met: "Het gaat over pingpong, maar meer kan ik niet zeggen."

Horowitz vroeg toen of het een satire wordt op de sport zoals de comedy-film Balls of Fury, waarop Chalamet antwoordde: "Nee, nee, nee. Iets totaal anders."

Een druk jaar
En dat is alles wat de acteur erover kwijt wilde. Voor nu zijn A Complete Unknown en het pingpong-project de enige films waar Chalamet in de nabije toekomst bij betrokken is.



Beide films zullen volgens Chalamet samen acht maanden in beslag nemen in 2024.

Mooie projecten
Searchlight zal de Bob Dylan-film distribueren. Wonka draait momenteel in de Nederlandse bioscopen.



Dune: Part Two draait vanaf 1 maart 2024 wereldwijd in de bioscopen en wanneer de pingpong-film verschijnt is nog maar de vraag.

NieuwsFilm

meest populair