Kippenvel door nieuwe foto van Bill Murray en Paul Rudd in 'Ghostbusters: Frozen Empire'

Kippenvel door nieuwe foto van Bill Murray en Paul Rudd in 'Ghostbusters: Frozen Empire'

De 'Doodskou' heeft New York City in zijn ijzige greep. En er is maar één team die dit op kan lossen, dus wie ga je bellen?

In een nieuwe foto voor het vervolg Ghostbusters: Frozen Empire zien we Bill Murray, natuurlijk als Venkman en Paul Rudd als Grooberson op een locatie die je rillingen veroorzaakt.

Deze locatie op de foto kan maar één ding betekenen.

Terug in de tijd
Regisseur Gil Kenan vertelde in een eerder interview hoeveel hij om Ghostbusters geeft: "Het is een absolute eer om de proton pack over te nemen en achter de camera te stappen voor het volgende hoofdstuk van de Spengler-familiesaga."

"Ik wou dat ik terug kon gaan naar 1984 en de jongen op de zesde rij van de Mann Valley West (Een bioscoop in Tarzana, Californie) kon vertellen dat hij op een dag een 'Ghostbusters'-film zou regisseren," aldus de regisseur.

Wat leven inroepen
Het is dus niet zo gek dat Kenan ervoor gekozen heeft om 'oude' locaties, personages en een berucht spook wederom wat leven in te roepen en dit te combineren met nieuwe elementen en nieuwe acteurs.


De trailer die eerder uitkwam verklapte het al een beetje, maar deze bijzondere locatie in de foto betekent natuurlijk dat Bill Murray, Dan Ackroyd en Ernie Hudson allemaal weer terugkeren naar de brandweerkazerne.

De brandweerkazerne
In Ghostbusters: Frozen Empire keert de familie Spengler dus weer terug naar waar het allemaal begonnen is: de iconische brandweerkazerne in New York.


In deze kazerne hebben de originele spokenjagers een lab opgericht om onderzoek te doen naar de spoken en hoe ze deze het beste kunnen bestrijden.

Een tweede ijstijd
Wanneer een oud voorwerp ontdekt wordt en een kwaadaardige kracht vrijkomt, moeten de originele en nieuwe teamleden van de 'Ghostbusters' samenwerken om een tweede ijstijd te voorkomen.

Ghostbusters: Frozen Empire spookt vanaf 28 maart 2024 rond in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair