Charlie Hunnam weigerde hoofdrol in grote superheldenfilm: "Niks voor mij"

Charlie Hunnam weigerde hoofdrol in grote superheldenfilm: "Niks voor mij"

Fans wilden Hunnam dolgraag zien als deze held, maar uiteindelijk kwam het er nooit van.

Een stukje fancasting dat er nooit van is gekomen is die van Sons of Anarchy-ster Charlie Hunnam als Oliver Queen/Green Arrow in een grote DC-film.

Toen Zack Snyder jaren geleden zijn DC Extended Universe in elkaar flatste, werd er online een oproep gedaan om Hunnam te casten als Green Arrow.

Nul interesse
Bijna 10 jaar later hebben Hunnam en Snyder eindelijk samengewerkt, maar dan wel aan scifi-epos Rebel Moon.

Tijdens een interview met Comicbook.com onthulde Hunnam dat hem de rol ooit werd aangeboden door een stel studiobobo's, maar dat hij nul interesse had.

Liever niet
Aldus Hunnam:
"Ik heb er nooit met Zack over gesproken. Ik weet niet meer met wie wel. Het waren een aantal mensen in pakken die me het idee presenteerden. Ze wilden dolgraag dat ik Green Arrow zou spelen... maar ik deelde hun enthousiasme niet.



Ik weet niet wie Green Arrow is en ik wil niemand beledigen. Ik zag één plaatje en zei gelijk dat groen niet mijn kleur is en spandex niet het materiaal is wat ik graag draag. Ik had dus nul interesse."

Wat had kunnen zijn
Het is niet duidelijk of Hunnam de rol werd aangeboden in het universum van Snyder of in een andere iteratie. Hunnam lijkt in elk geval geen interesse te hebben in superheldenfilm.



Het eerste deel van Rebel Moon is vanaf aanstaande vrijdag via Netflix te streamen.

NieuwsFilm

meest populair