'Baywatch'-ster Pamela Anderson is schokkend veel veranderd nu ze 56 jaar is

'Baywatch'-ster Pamela Anderson is schokkend veel veranderd nu ze 56 jaar is

Ondertussen is Pamela Anderson is 56 jaar en ook flink veranderd, tonen nieuwe foto's op Instagram aan.

Een paar dagen geleden zagen we nog hoe de eerste Baywatch-ster Erika Eleniak flink is veranderd. Er is nog weinig over van haar uiterlijk van zo'n 30 jaar geleden. Nieuwe foto's van Pamela Anderson laten zien dat ook de bekendste Baywatch-ster flink ouder is geworden.

De in Ladysmith, Canada geboren blondine is veruit de bekendste ster uit de populaire tv-serie uit de jaren 90. Pamela wist na de serie vooral een carrière op te bouwen via andere activiteiten dan acteren.

Bijna onherkenbaar
Uiteraard is Pamela gewoon zo'n 30 jaar ouder geworden en dat doet een mens uiteraard veranderen. De nieuwe foto's op haar Instagram-account verraden ook dat ze hier en daar geholpen is door een plastisch chirurg.

"Straal liefde uit... Bedankt Pandora dat ik aanwezig mocht zijn bij de British Fashion Council Awards. Het was een eer om dit jaar de Leader of Change Award uit te reiken," aldus Pamela bij de twee foto's.

Foto's
Hieronder zie je de foto's van Pamela die ze deelde met haar 3,1 miljoen volgers. Op de eerste geeft ze een bepaalde blik die verder moeilijk te plaatsen is. De tweede foto toont een lachende, meer herkenbare Pamela.



NieuwsFilm

meest populair