Eerste 'Baywatch'-ster Erika Eleniak compleet onherkenbaar als ze over straat loopt

Eerste 'Baywatch'-ster Erika Eleniak compleet onherkenbaar als ze over straat loopt

Ze heeft het leven van het zonnige strand van Baywatch geruild voor iets heel anders.

Misschien komt de naam Erika Eleniak je wel bekend voor. De actrice brak al op behoorlijke jonge leeftijd door, maar ziet er vandaag de dag heel anders uit. De nodige fans zullen haar waarschijnlijk niet eens meer herkennen.

Eleniak wist op 11-jarige leeftijd al een rolletje te bemachtigen in Steven Spielbergs iconische E.T., maar ze werd voornamelijk beroemd dankzij haar rol als Shauni McClain in de populaire tv-serie Baywatch.

Carrière
Net zoals de nodige andere beeldschone vrouwen die in Baywatch te zien waren, werd McClain gevraagd voor Playboy. Heel erg gek is dit niet, aangezien ze lange tijd bewonderd werd om haar schoonheid en charme, maar vandaag de dag heeft ze een geheel nieuwe uitstraling.

Ondanks het feit dat ze af en toe wel nog acteert, besloot Eleniak om een meer teruggetrokken leven te leiden, weg van de schijnwerpers. Recentelijk werden er kiekjes van haar gemaakt en daarin is het ook wel duidelijk te zien dat ze afstand heeft genomen van haar Baywatch-look.

Anders
De 53-jarige Eleniak zit nu volledig onder de tatouages. Kiekjes van de bijna onherkenbare actrice zijn hier te zien. Als je meer zin hebt om haar nog eens te zien als Shauni is de onderstaande foto wel de moeite waard.



Over niet al te lang zal Eleniak te zien zijn als Marilyn Monroe in de film Marilyn Monroe Back?. Ook heeft ze getekend voor de horrorfilm Campfire. De teaser trailer is hieronder te zien.



NieuwsFilm

meest populair