'Deadpool' en 'Terminator'-regisseur komt met grote nieuwe stripboekverfilming

'Deadpool' en 'Terminator'-regisseur komt met grote nieuwe stripboekverfilming

Warner Bros. Pictures hoopt op een grote nieuwe scifi-franchise van de begenadigde regisseur.

Deadpool-regisseur Tim Miller zal opnieuw een stripreeks verfilmen. Ditmaal betreft het de wat minder bekende titel Alien Legion,

Volgens The Hollywood Reporter heeft Warner Bros. de filmrechten bemachtigd van de stripreeks en hoopt de studio er een franchise van te maken die zich kan meten met Star Wars en Star Trek.

Mislukte pogingen
Miller, die tevens Terminator: Dark Fate regisseerde, is officieel verbonden aan het project. Don Murphy en Susan Montford van Angry Films, produceren de verfilming van Alien Legion samen met Aaron Ryder.

Er wordt al enkele decennia door Hollywood-studio's gekeken naar een verfilming van Alien Legion, maar niemand heeft het tot dusver voor elkaar gekregen.

Gaat het nu dan echt gebeuren?
Angry Films wilde er eerder een film van maken met Dimension Films, maar die kregen het geld niet bij elkaar voor de productie. Jerry Bruckheimer probeerde het vervolgens bij Disney met scripts van David Benioff, Michael Brandt en Derek Haas, maar opnieuw ging het niet door.



Daarna gingen de rechten terug naar bedenker Carl Potts, die nu hopelijk de juiste thuishaven voor de titel heeft gevonden bij Miller en Warner Bros. Pictures.

Buitenaardse premiejagers
Alien Legion begon als een titel van Marvel Comics, maar ging daarna over naar Dark Horse Comics en Titan Comics.

In de strips volgen we een groep buitenaardse premiejagers. De groep bestaat uit huurmoordenaars, priesters en dichters die vechten voor de toekomst van Galarchy en altijd zin hebben in avontuur.



NieuwsFilm

meest populair