'John Wick: Part 5: "Dat is een slecht idee"

'John Wick: Part 5: "Dat is een slecht idee"

Keert Keanu Reeves ondanks het einde van deel 4 dan toch weer terug?

Keanu Reeves was in vier John Wick-films te zien. Het laatste deel werd ook weer ijzersterk onthaald, maar gezien het einde dacht bijna iedereen dat het hier bij zou blijven. Nu wordt er toch weer gesproken over een vijfde Wick-film. Wat kunnen we hiervan verwachten?

Reeves kroop voor het eerst in de huid van de huurmoordenaar in 2014. Sindsdien keerde hij nog drie keer terug. Alle vier de films scoorden goed en worden geprezen om de keiharde actiescènes die prachtig in beeld worden gebracht.

Universum
Gezien het succes volgen ook de nodige spin-offs. Zo verscheen nog niet zo heel lang geleden de serie The Continental met o.a. Mel Gibson en zal Ana de Armas in de huid kruipen van een vechtersbaas in Ballerina.

Toch blijft de grote vraag: keert John Wick nog terug of niet? Een van de grote bazen bij Lionsgate, Joe Drake, liet vorige week weten dat er nu wordt gewerkt aan John Wick: Chapter 5. Niet alle filmfanaten kijken hier echter naar uit.

Kwaliteit
Op het einde van het vierde deel lijkt Wick te sneuvelen. De meeste fans hebben vrede met dit einde. Bovendien vrezen sommige filmfanaten ook dat de kwaliteit zal afnemen als het verhaal van de huurmoordenaar alsmaar verder uitgemolken zal worden.

Bekijk een handjevol reacties hieronder.













NieuwsFilm

meest populair