Jessica Alba over haar lichaam: "mijn lichaam gaat hangen en mijn heupen groeien"

Jessica Alba over haar lichaam: "mijn lichaam gaat hangen en mijn heupen groeien"

De actrice is een van de mooiste in Hollywood, maar ze is ook onzeker over haar lichaam.

Actrice Jessica Alba gold lange tijd als een van de mooiste actrices in Hollywood en met haar 42 jaar mag ze er natuurlijk nog altijd zijn. Toch was ze niet altijd zo zeker over haar lichaam.

Je kent Alba, die doorbrak met de serie Dark Angel (2000-2002), mogelijk wel uit films als Honey (2003), Fantastic Four (2005) en Sin City (2005) of de recentere serie L.A.'s Finest (2019-2020). Uiteraard stond ze ook vaak op de cover van bladen als Vanity Fair en FHM.

Lichaam
De actrice, geboren in Pomona, Californië in 1981, liet zich vaker uit over haar lichaam. Alweer in 2012, toen de film Machete verscheen, sprak de toen 31 jarige Alba met GQ Magazine. Aan de actrice, in 2011 bevallen van haar eerste kind, werd gevraagd hoe ze zich tegenwoordig over haar lichaam voelt.

"Veel comfortabeler, sinds ik een baby heb. Ik ben veel minder zelfbewust nu ik me zorgen over haar moet maken," was haar reactie. "Ik voel me gewoon beter over mezelf. Ik ben niet zo streng voor mezelf."

"Ze hangen"
Opvallend genoeg durft GQ haar de volgende vraag te stellen, "Kun je nu in de spiegel kijken, en zie je dan een mooie vrouw?" Elba reageert: "Ja. Er is iets geweldigs aan het krijgen van een kind. Mijn borsten hangen, ik heb cellulitis, mijn heupen zijn groter, maar ik vind het geweldig."


Als we op de IMDb kijken, dan zien we dat Alba twee films in de planning heeft staan, met de actiethriller Trigger Warning en sportfilm Flash Before the Bang.

Instagram
De actrice heeft een Instagram-account met maar liefst 20,4 miljoen volgers. Hieronder een van haar recente posts.



NieuwsFilm

meest populair