Netflix wordt gedomineerd door een hoop opvallende films

Netflix wordt gedomineerd door een hoop opvallende films

Deze 10 films scoren op dit moment enorm goed op de streamingdienst.

Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10 overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Locked In (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nour Wazzi | Cast: Rose Williams, Famke Janssen, Alex Hassell, e.a. | Kijk direct
De pasgetrouwde Lina krijgt het aan de stok met haar vervelende, ijskoude schoonmoeder Katherine. Een affaire binnen de familie leidt Lina op een reis van rivaliteit, ontrouw, verraad en moord - en een complot om haarzelf ten val te brengen. Lina weet daardoor al snel niet meer wie ze wel en niet kan vertrouwen.



#2 Voleuses (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mélanie Laurent | Cast: Mélanie Laurent, Adèle Exarchopoulos, Manon Bresch, e.a. | Kijk direct
Carole en Alex zijn niet alleen partners in crime, maar ook hartsvriendinnen. De dieven zijn moe van het vluchten en besluiten te stoppen, maar niet voordat ze één laatste - en ogenschijnlijk makkelijke - klus hebben geklaard. Daarbij werken ze samen met een temperamentvolle nieuwe chauffeur. Al snel loopt de boel echter helemaal uit de hand.



#3 Sly (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Thom Zimny | Met: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Quentin Tarantino, e.a. | Kijk direct
Deze documentaire vertelt het levensverhaal van Sylvester Stallone. Hij vond zijn toevlucht in film toen hij wilde ontsnappen aan een moeilijke kindertijd. Van underdog tot Hollywoodlegende: Stallone heeft veel gemaakt en veel gedaan. Deze docufilm staat stil bij zijn successen en worstelingen en bevat bijdragen van meerdere bekende gezichten.





#4 Nyad (2023)
#5 Step Up (2006)
#6 Pain Hustlers (2023)
#7 The Pope's Exorcist (2023)
#8 Monster High: The Movie (2022)
#9 Saw (2004)
#10 Old Dads (2023)


NieuwsFilm

meest populair