Jurkje van Scarlett Johansson zit net iets te krap

Jurkje van Scarlett Johansson zit net iets te krap

Als Scarlett Johansson ergens verschijnt zijn alle camera's op haar gericht.

Volgend jaar horen we Scarlett Johansson in een nieuwe Transformers-film. Wie had dat ooit gedacht. De in Manhattan, New York City geboren blondine spreekt de stem in van het personage Elita.

De actrice heeft geen social media, dus via de actrice zelf horen of zien we weinig, niet over haar nieuwste filmrollen en ook zien we geen selfies of andere foto's van haar. Haar fans die op Insta zitten zijn daarvoor toegewezen op bijvoorbeeld het Insta-kanaal scarlettjohanssonworld, met al 4 miljoen volgers.

Transformers en meer
Naast de animatiefilm Transformers One zie we haar binnenkort in de romkom Project Artemis van regisseur Greg Berlanti. Deze film is al opgenomen en je ziet ook rollen van Channing Tatum en Woody Harrelson.

Volgens de IMDb heeft ze ook nog drie nieuwe films in de planning staan, met de Sebastián Lelio's drama Bride, de grote Disney-film Tower of Terror van Taika Waititi en de romantische film Paris Paramount van Nancy Meyers en met Michael Fassbender, Penélope Cruz en Owen Wilson.

Rood
Tijdens de 76e editie van het Filmfestival in Venetië was Scarlett ook aanwezig. Ze droeg een opvallende rode jurk die op sommige momenten net iets te krap lijkt te zitten. Bekijk via onderstaande link de foto op het Insta-kanaal van scarlettjohanssonworld.


Wil je de nu 38-jarige Scarlett Johansson in haar jurkje zien? Je vindt de foto nu hier op Instagram.


NieuwsFilm

meest populair