Isa Hoes vraagt je aandacht door alles uit te trekken op Instagram

Isa Hoes vraagt je aandacht door alles uit te trekken op Instagram

Op Instagram vraagt de Nederlandse actrice en celeb aandacht voor de borstkankermaand.

Alweer even geleden kwam Isa Hoes in het nieuws nadat ze "jaloersmakende foto's" op haar Instagram zou hebben gezet. Dit kwam doordat ze ervoor had gekozen om een flink te gaan fitnessen en ze was bijzonder blij met het resultaat, gesponsord of niet.

De Nederlandse celeb met maar liefst 203K volgers op Instagram valt nu ook weer op door half uit de kleren te gaan voor de borstkankermaand die gisteren ten einde kwam. Ze kreeg flink wat likes, onder meer van Nicolette Kluijver.

Recente films en series
De in Leiden geboren Isa acteert nog steeds. Zo was ze de afgelopen periode te zien in de tv-serie All Stars & Zonen en de tv-film De Sterfshow. Aankomende jaren kunnen we nog meer films van haar verwachten.

Ze zal over een tijdje te zien zijn in de komedie De Mooiste Dag van regisseur Appie Boudellah, bekend van F*ck de liefde en Oei, ik groei!. We zien Isa naast namen als Frank Lammers, Renée Fokker, Katja Schuurman en Daphne Deckers.

Borstkankermaand
Op Instagram zien we Isa nu met een opvallende foto. Ze schrijft onder meer: "Ook al is het vandaag einde 'borstkankermaand', iedere dag is wat mij betreft een dag om stil te staan bij- en aandacht te schenken aan deze ziekte! En de mensen die daar nu midden in zitten."


De 56-jarige Isa Hoes en haar foto zien? Check deze dan op haar Instagram-pagina.

"Maar vergeet ook niet de mensen die het gehad hebben. Iedere vorm van, niet alleen borstkanker. En al is t niet meer zichtbaar, is het misschien al een tijdje geleden, vergeten doe je het nooit en je lichaam ook niet," aldus Isa. Lees al haar woorden via de link hierboven.

NieuwsFilm

meest populair