Opzienbarend: Isa Hoes heeft opeens een echt superstrak lichaam

Opzienbarend: Isa Hoes heeft opeens een echt superstrak lichaam

De Nederlandse celeb heeft er wel veel voor moeten doen.

De Nederlandse celeb Isa Hoes gaat al wat jaartjes mee in Bekend Nederland. Ze werd bekend door haar rol als Myriam van der Pol in de soap Goede tijden, slechte tijden en was vervolgens in vele films en series te zien.

De afgelopen jaren lijkt ze iets minder actief en focust ze zich waarschijnlijk ook dingen die ze vooral heel erg leuk vindt. Zo heeft ze onder meer bijna 200k volgers te vermaken op Instagram.

Films en series
Haar laatste optreden in een film is in De Sterfshow uit 2001. Deze film debuteerde op de streamingdienst Videoland. Daarvoor speelde ze rollen in All Stars & Zonen, Engel en Oorlog-stories.

Andere grote successen had ze met de serie Celblok H waarin ze de hoofdrol speelde als Suzanne 'Suus' Kramer en ze speelde in 2015 in de film De Ontsnapping. Uiteraard was ze ook in de All Stars-films en serie te zien.

Lekker in je vel
"Zo blij! Na 6 weken DAG ÉÉN 'je beste fysiek ooit' bereiken! #bizar," gebint Isa op Instagram. "Het was pittig, maar eigenlijk toch ook best 'makkelijk'. Lekker ook! Je fit voelen, lekker in je vel zitten, dat alles weer fijn zit en leuk staat ... het was het helemaal waard!"


De 56 jarige Isa Hoes en haar strakke lichaam zien? Check de foto's op haar Instagram-pagina.

Vervolgens geeft ze op haar Insta ook wat statistieken: "Taille: van 79cm naar 70cm (-2 maten), Gewicht: van 67kg naar 59kg (-8 kilo), Vetpercentage: van 21% naar 15,5%, Leeftijd: 35 metabolisch! (56 werkelijk). Nu door naar next level met 6 weken DAG TWEE i.v.m. iets héééél gaafs eind van de zomer! STAY TUNED!"

Chantal Janzen
Of ben je eerder geïnteresseerd in hoe prachtig Chantal Janzen is zonder uit de kleren te gaan?

NieuwsFilm

meest populair