Fans populaire actrice schrikken zich dood: hele gezicht verbouwd

Fans populaire actrice schrikken zich dood: hele gezicht verbouwd

'The Boys'-actrice Erin Moriarty heeft de afgelopen jaren flink wat ingrepen ondergaan.

Sterren willen er dolgraag op en top uitzien en zijn bereid om ver te gaan om hun ideale schoonheidsbeeld te bereiken. Cosmetische ingrepen zijn hen dan ook niet vreemd. Toch slagen deze niet altijd even goed, zo vinden ook de fans van deze actrice.

Erin Moriarty, de Amerikaanse actrice die voornamelijk bekend is van haar rol als Starlight in de Prime Video-serie The Boys, is de ster waar het over gaat. Op internet raken mensen niet uitgepraat over haar 'nieuwe uiterlijk'.

Verschillende behandelingen
Hoewel we vanzelfsprekend geen inzage hebben in haar medisch dossier, vermoeden fans en experts een hele reeks ingrepen te spotten - naast de gebruikelijke fillers en botox. Haar gezicht zou er heel anders uitzien dan voorheen.

Er wordt gespeculeerd dat Moriarty onder meer een neusverkleining en ooglidcorrectie heeft ondergaan in een vrij korte periode. De wangen van de 29-jarige actrice vallen echter het meest op. Deze zijn tegenwoordig wel érg scherp.

Speciale behandeling
Bij een buccle fat removal-behandeling wordt onder lokale verdoving vet weggehaald in het wangslijmvlies. Het resultaat is een ongekend scherpe kaaklijn en wangen die ietwat ingevallen lijken. Waarschijnlijk heeft Moriarty die gehad.


Deze cosmetische ingreep is momenteel razend populair onder celebrities. Zo zouden Glee-actrice Lea Michele en supermodel Bella Hadid onder het mes zijn gegaan om hun wangvet te laten verwijderen.

NieuwsFilm

meest populair