Dwayne 'the Rock' Johnson allesbehalve tevreden met zijn eigen wassenbeeld

Dwayne 'the Rock' Johnson allesbehalve tevreden met zijn eigen wassenbeeld

Eerlijk is eerlijk, het beeld lijkt niet echt op de spierbundel...

Dwayne 'The Rock' Johnson is al jarenlang een grote naam. Hij brak natuurlijk door als worstelaar, maar is nu al enige tijd een van de bekendste gezichten in Hollywood. Hij kreeg nu dan ook zijn eigen wassenbeeld, maar blij is de spierbundel niet echt.

De reden hiervoor? Zijn wassenbeeld, dat staat in een Frans museum, heeft volgens de acteur een te lichte huidskleur. Johnson liet dit zelf weten op zijn Instagram-pagina, waar hij een bericht deelde van comedian James Andre Jefferson Jr., die het beeld met de grond gelijk maakt.

Reactie
Zo te zien kan Johnson wel lachen om het filmpje van Jefferson Jr., maar de spierbundel liet weten dat hij hier zelf ook werk van zou maken: "Ik ga mijn team contact laten opnemen met onze vrienden bij het Grévin Museum in Parijs, Frankrijk".

"Het is misschien een goed idee om mijn wassenbeeld te 'updaten' met wat belangrijke details en verbeteringen, te beginnen met mijn huidskleur. De volgende keer dat ik in Parijs ben, zal ik langsgaan om een drankje met mezelf te doen".

Meer
Het wassenbeeld van 'The Rock' werd vorige week onthuld aan het publiek maar de ontvangst was allesbehalve positief. Niet alleen Johnson vindt dat zijn beeld een te lichte huidskleur heeft. Bekijk hieronder het filmpje van Jefferson Jr. en alle verontwaardigde reacties die hierbij staan.



NieuwsFilm

meest populair