Sydney Sweeney is woedend over wat er gebeurt met haar naaktfoto's: "dit is walgelijk"

Sydney Sweeney is woedend over wat er gebeurt met haar naaktfoto's: "dit is walgelijk"

Uit de kleren gaan in films en series is prima, maar haar familie moet er niet mee lastig gevallen worden.

Sydney Sweeney is nu al enkele jaren een grote naam in Hollywood. De actrice wist hoge ogen te gooien in o.a. Euophoria. Dankzij deze serie brak Sweeney door, maar het bracht niet alleen maar leuke dingen met zich mee...

In de geliefde HBO-serie, waarin Zendaya eveneens te zien is, zitten de nodige naaktscènes. Sommige fans van Sweeney vonden het nodig om pikante scènes van de actrice op sociale media te posten. Daar bleef het echter niet bij. Haar familieleden werden vervolgens ook in de kiekjes getagd zodat zij deze ook zouden zien langskomen.

Walgelijk
Het personage dat Sweeney speelt, Cassie Howard, zit in verschillende seksscènes. Deze momenten stonden al snel op het internet. Zij vindt dit niet kunnen. Zo zegt de actrice dat ze er in het begin niet zo heel veel last van had.

Toen haar familie er echter bij werd betrokken, was voor haar de maat vol: "Wanneer mijn familie getagd wordt in deze foto's gaat mij dat te ver. Zelfs mijn jonge neefjes werden genoemd. Zij hoeven dit niet te zien. Ik vind dit walgelijk en oneerlijk".

Vergelijking
Sweeney gaat verder: "Cassie wordt geseksualiseerd op school en dit is allesbehalve leuk. Nu zijn er mensen die hetzelfde met mij doen". De actrice kwam hier voor het eerst achter toen haar jongere broertje een van deze scènes kreeg doorgestuurd.



Sweeney vervolgt: "Dat deed mij echt pijn. Wat ik doe in mijn carrière heeft niks met mijn familie te maken. Zelfs de personages die ik speel hebben niks met mij te maken. Dat sommige mensen dit doen vind ik echt verontrustend en zeer disrespectvol".

Meer
Ondanks het feit dat dit verre van leuk is, zal de actrice wel gewoon doorgaan met het opnemen van naaktscènes: "Ik heb geen enkel probleem met zulke opnames. Ik sta er dan ook voor open om hier meer van op te nemen voor toekomstige projecten, maar we moeten acteurs in films hiervoor niet kleineren".



De actrice gaat wederom uit de kleren voor de R-rated film Anyone But You, waar ook Glen Powell (Top Gun: Maverick) in te zien zal zijn. Hier verscheen nog niet zo heel lang geleden de trailer van. Deze is hierboven te zien.

NieuwsFilm

meest populair