Tom Holland en zijn broers: een onbreekbaar team in Hollywood

Tom Holland en zijn broers: een onbreekbaar team in Hollywood

Voor Tom Holland zijn zijn broertjes erg belangrijk voor hem in de filmindustrie.

Tom Holland vertelt wel eens dat hij zonder zijn broertjes ongelukkig zou zijn in de filmindustrie. Als het even kan, neemt de ster een, of twee, of drie van hen mee naar zijn werk. Hij functioneert beter met hen - en dat levert gezellige herinneringen op!

Tom is de oudste thuis. Dan volgen de tweelingbroers Sam en Harry, terwijl Paddy de jongste is. Hun moeder is fotograaf en hun vader komiek en schrijver. Er was altijd een ouder thuis, dat volgens Tom het geheim is van hun bijzondere band.

De tweelingbroers
Harry Holland schrijft, regisseert en acteert. Zo maakte hij Roses for Lily. Hij was te zien in films van Tom, zoals The Impossible, Spider-Man: No Way Home (maar zijn opname redde de film niet) en Cherry.

Sam Holland staat liever in de keuken, hij is kok. Dat is niet raar, want in de familie wordt graag lekker gekookt. Tom zorgde ervoor dat Sam werd aangenomen als zijn persoonlijke kok bij de filmopnamen van Spiderman 2 en Uncharted. Hierdoor zagen ze elkaar dagelijks.

De jongste broer
Paddy Holland is ook acteur. Hij is te zien in de korte film van Tom en Harry, getiteld Roses for Lily, Holmes & Watson, Invasion en Lockwood & Co. Meer over hen staat hier in het artikel van People. In het onderstaand Instagram-bericht toont Tom foto's van zijn familie.



NieuwsFilm

meest populair