Vrouwelijke collega over stoere actie Bruce Willis: "Zo opwindend"

Vrouwelijke collega over stoere actie Bruce Willis: "Zo opwindend"

Acteur Bruce Willis was de grote held in de jaren 80 en 90 en wist actrice Mary-Louise Parker behoorlijk op te winden.

In maart 2022 werd duidelijk dat Hollywood-acteur Bruce Willis afscheid moest nemen van acteren. De ster uit Die Hard en 12 Monkeys heeft namelijk de taalstoornis afasie en heeft frontotemporale dementie.

De acteur gold echter jarenlang als een van de bepalende gezichten in Hollywood. Zo verscheen in 2010 Robert Schwentke's actiefilm Red met heel wat andere bekende Hollywood-namen, waaronder Mary-Louise Parker.

"Opwindend"
"Ik ben een beetje bang voor insecten en op de set [van Red] dook er eentje op. Hij haalde zijn prop-pistool uit zijn zak en blies het weg. Het was heel dicht bij mijn gezicht," zei Parker over een situatie met Willis op de set van de film.

Parker vond het behoorlijk opwindend: "Hij schoot het insect dood omdat hij Bruce Willis is. Het was zo sexy. En toen stopte hij het pistool weer in zijn zak en was hij weer gewoon Willis. Het was echt heel opwindend, ja."

Red
In Red speelt Willis de gepensioneerde CIA-agent Frank Moses. Parker speelt Sarah Ross, het personage dat door Frank wordt beschermd. Je kunt Red streamen op Prime Video. Het vervolg vind je daar ook, al zul je die film voor een paar piek moeten huren of kopen.


Lees ook: Goede vriend van Bruce Willis komt met triest nieuws: "hij kan bijna niet meer praten"

NieuwsFilm

meest populair