Goede vriend van Bruce Willis komt met triest nieuws: "hij kan bijna niet meer praten"

Goede vriend van Bruce Willis komt met triest nieuws: "hij kan bijna niet meer praten"

Glenn Gordon Caron zegt dat de 'Die Hard'-ster hard achteruit gaat.

Vorig jaar kwam er choquerend nieuws uit de filmwereld. Bruce Willis, o.a. bekend van Pulp Fiction en de Die Hard-franchise, stopte toen met acteren vanwege gezondheidsproblemen. Nu krijgen we te horen dat hij hard achteruit gaat...

Vorig jaar maart kregen we nog te horen dat de geliefde acteur een punt achter zijn acteercarrière moest zetten vanwege zijn gezondheid. Hij lijdt namelijk aan afasie, een taalstoornis, die het gevolg is van een niet-aangeboren hersenletsel.

Meer
Helaas bleef het daar nu niet bij. Niet lang erna werd ook bekend gemaakt dat hij dementie heeft. Het gaat bij Willis om fronto-temporale dementie, ook wel bekend als FTD. Dit is een vorm van dementie waarbij vooral de voorste delen van de hersenen beschadigd raken.

Nu blijkt dat Willis nog maar lastig kan spreken. Dat zegt zijn goede vriend, producent Glenn Gordon Caron. De twee bekendheden werkten samen aan de serie Moonlight. Caron liet zich uit over de stand van zaken.

Update
Zo zegt Caron: "Ik had het een tijd geleden met Bruce over 'Moonlight'. We willen beiden ervoor zorgen dat mensen deze serie weer kunnen bekijken, maar ik kan het er niet meer echt met hem over hebben. Hij kan bijna niet meer praten".



"Ik weet wel dat de serie veel voor hem betekent. Hij is echt blij dat de serie weer beschikbaar is, ook al kan hij me dat niet zeggen. Toen we het er de laatste keer over hadden was het duidelijk te merken dat hij erg enthousiast was".

Triest
Caron treft Willis ongeveer een keer per maand en merkt dat hij er minder aan toe is: "Bruce is een topgozer. Hij genoot altijd op volle teugen van het leven. Hij las ook heel veel, maar dat is helaas ook voorbij... De 'joie de vivre' is weg, maar het is wel nog steeds Bruce".



NieuwsFilm

meest populair