Megasterren Margot Robbie en Brad Pitt werken opnieuw samen aan een film

Megasterren Margot Robbie en Brad Pitt werken opnieuw samen aan een film

De twee waren eerder samen te zien in Once Upon a Time in Hollywood en Babylon.

Margot Robbie's LuckyChap-label en Brad Pitts Plan B Entertainment lijken de rechten te bemachtigen van de klassieke Thin Man-filmreeks. Zij willen de reeks gezamenlijk nieuw leven inblazen.

De oorspronkelijke film The Thin Man uit 1934 is gebaseerd op het gelijknamige boek van Dashiell Hammett en gaat over een detective genaamd Nick Charles (William Powell), die ontslag neemt om de bezopen 'trofee-echtgenoot' van de rijke Nora (Myrna Loy) uit te hangen.

Film noir
De twee raken al snel betrokken bij het onderzoek naar een moord waarbij een excentrieke uitvinder en zijn bizarre familie zijn betrokken.

In totaal werden er op die film vijf vervolgen gemaakt, maar ook was er eind jaren '50 een tv-serie.

Topkandidaten
De rechten van The Thin Man werden onlangs beschikbaar gesteld tijdens een veiling, maar lijken dus te belanden bij Robbie en Pitt.



Er wordt nog niet gesproken over casting van de film (mogelijk ook Robbie en Pitt) wegens de aanhoudende acteursstaking. Er wordt nu naarstig gezocht naar een scenarist.

Nieuwe kans
Eerder wilden Johnny Depp en regisseur Rob Marshall een remake maken voor Warner Bros. Pictures. Die versie kwam er uiteindelijk niet.

Het is nog onduidelijk wanneer The Thin Man de bioscopen moet bereiken.



NieuwsFilm

meest populair