Mila Kunis over haar grootste leugen: "Juridisch gezien was ik 14"

Mila Kunis over haar grootste leugen: "Juridisch gezien was ik 14"

Een leugentje voor eigen bestwil was het begin van haar succesvolle carrière.

Het is niet makkelijk om door te breken als acteur in Hollywood. Mila Kunis mag dan al enige tijd meedraaien in de filmwereld en vandaag de dag een grote naam zijn, ze moest wel liegen om haar eerste echt grote rol te bemachtigen.

De meeste mensen zullen Kunis kennen uit films als Ted en Black Swan, maar haar echt grote doorbraak kende ze met de serie That 70's Show. De actrice liet weten hoe ze deze rol heeft weten te bemachtigen.

Leugentje
Zo zei Kunis al eerder: "Ik was destijds pas 14, maar ik zei dat ik ouder was... Ik zei dat ik 18 zou worden. Ergens is dit natuurlijk niet echt een leugen, want op een gegeven moment word ik natuurlijk ook 18".

De actrice vervolgt dat het team er op een gegeven moment wel achter kwam maar hier niet meer veel aan konden en wilden doen. Kunis had namelijk al getekend en ze was perfect in de rol van Jackie Burkhart, waardoor ze dus mocht blijven.

Meer
Daar blijft het echter niet bij. Om zich ouder te doen voorkomen beschikte de actrice ook nog eens over een nep-ID. Zo vervolgt ze: "Ik had valse papieren. Toen ik 16 was, stond er op mijn ID-kaart 21. Dat was dus bijzonder voordelig."



NieuwsFilm

meest populair