Yolanthe Cabau in het zwembad, met haar zus en in een rood jurkje

Yolanthe Cabau in het zwembad, met haar zus en in een rood jurkje

De Nederlandse actrice wist ons dit jaar al een paar keer te verrassen.

De Nederlandse actrice Yolanthe Cabau wist ons dit jaar al een paar keer flink te verrassen. In dit artikel blikken we terug op drie posts die ze op Instagram plaatste en waarmee ze waarschijnlijk heel wat fans blij maakte.

De foto's laten de op Ibiza geboren brunette in een aantal omstandigheden zien. Twee keer zien we haar met een zus, in het zwembad en een keer zien we Yo in een spetterend rood jurkje.

Twee keer in het zwembad
De eerste twee opvallende foto's waren in het zwembad, waarschijnlijk gewoon bij Yolanthe in de achtertuin op Ibiza. Op de eerste foto zien we haar met haar zus Marina. Bekijk de foto via dit artikel (1).

De tweede foto is ook met Marina en dit keer zien we haar aan de rand liggen, badend in de zon. "Sisters on the Shore" grapte Yolanthe bij de foto. Wil je het mooie uitzicht zien, bekijk de foto dan via dit eerdere artikel (2) van FilmTotaal.

Rode jurk
De derde foto komt vanaf het Mediterrane Film Festival in Valletta op Malta. Yolanthe was daar eerder dit jaar waarschijnlijk om haar film An Egypt Affair te promoten. Ze droeg een opvallend rood jurkje, bekijk de foto hier via onderstaande link (3).

Bekijk de afbeeldingYOLANTHE IN HET ROOD
Yolanthe Cabau in een rood jurkje waar je mond wagenwijd van openvalt

En hieronder een recente foto van de Instagram van Yolanthe. We zien haar in een prachtige jurk die ze droeg tijdens een gala ter ere van haar goede doel "Free A Girl". Ze haalde bijna een half miljoen op.



NieuwsFilm

meest populair