Yolanthe Cabau deelt uitzicht over haar lichaam en dat van haar zus

Yolanthe Cabau deelt uitzicht over haar lichaam en dat van haar zus

Nederlands actrice Yolanthe Cabau is ergens met haar zus, genietend van de zon.

Laat de zon maar schijnen! Hopelijk keert de zon komende weken weer terug in Nederland om de boel een beetje op te warmen. Gebeurt dat niet, dan is een last minute naar het zuiden nog altijd een optie. Yolanthe Cabau verblijft daar in ieder geval wel.

Met haar 1,3 miljoen volgers deelde Yolanthe een behoorlijk zonnige foto. De reacties stromen ondertussen binnen alsof het water is.

Films en series
We gaan even terug in de tijd. Yolanthe debuteerde ooit als actrice in Snowfever als het personage Brenda en toen nog als Yolanthe van Kasbergen. Dat was in 2004. Via series als Het glazen huis en Costa! 1001 nacht werd ze steeds bekender.

Ze kreeg in 2005 haar eerste grote rol in de soap Onderweg naar Morgen. In 2008 stopte ze als Julia Branca en werd ze een spelersvrouw in Voetbalvrouwen in 2009/2010. Tegenwoordig duikt ze op in heel wat Nederlandse romkoms en binnenkort zien we haar in de Amerikaanse tv-film Secrets of A Celebrity Nanny.

Uitzicht
De nieuwste foto van Yolanthe op Insta toont ons een uitzicht "Somewhere anywhere everywhere nowhere" en met haar zus Marina. "Zussen aan de kust," schrijft ze erbij. Mooi uitzicht!


De foto van de 38-jarige Yolanthe en haar zus aan de kust zien? Check deze dan op haar Instagram-pagina.

Bekijk de afbeeldingNiet aan de kust, wel in de badkamer
Jennifer Hoffman deelt badkamerfoto en lijkt het bloedheet te hebben


NieuwsFilm

meest populair